Quantcast

Conxita Marsol: "Amb les últimes obres a Santa Coloma donarem el problema de la inundabilitat per resolt"

Les futures obres a Santa Coloma permetran donar el problema de la inundabilitat per resolt. Així de contundent s'ha expressat Conxita Marsol fent referència a les inundacions que estiu rere estiu assolaven aquesta població de la capital. “Gràcies a l'esforç fet en les obres i de les separatives, aquest estiu no hem tingut cap problema malgrat que han caigut grans xàfecs durant els mesos d'estiu”, ha recordat Marsol.

En aquest mateix sentit, la cònsol major d'Andorra la Vella ha destacat que “la gent comença a estar contenta perquè veuen que s'han fet millores a Santa Coloma i que se'n faran més”. Marsol espera poder inaugurar per la festa major de l'any vinent més trams i ha fet esment en què la sala de museus estarà acabada entre novembre i desembre i el maping al setembre, com a exemple de futures inauguracions.

“Santa Coloma, al cap i a la fi, és el pulmó d'Andorra la Vella i estem fent esforços en millorar-la perquè durant molts anys no s'havia fet res”, ha aclarit la cònsol. En la mateixa direcció ha explicat que durant el temps que resta de mandat, el consistori treballarà en els carrers paral·lels al carrer Riberaigua, al de Ciutat de Valls o al Mestre Xavier Plana. “En el temps que ens manca de mandat farem el màxim possible”, ha promès Marsol.

En el marc del tradicional ball el contrapàs de la festa major de Santa Coloma, la cònsol de la capital també ha assegurat que ja s'han reunit amb Govern i les dues empreses de transport públic. “Estem esperant que Govern tregui el concurs de les noves línies i de moment deixarem el servei tal com està, per Prat de la Creu”, ha assegurat una Marsol.

La cònsol, però, ha deixat clar que la intenció del consistori és que els autobusos facin la seva ruta per l'Avinguda Meritxell. “Hi han de passar d'una manera o altra, no sabem si en les dues direccions, només en una o amb autobusos més petits”, ha explicat, esmentant que aquesta última opció és la que han proposat dels del comú. Tanmateix, segons Marsol l'entesa és bona i les reunions han estat marcades per la voluntat d'escoltar: “Tothom ha estat molt receptiu i són un sector molt important que en última instància són qui coneixen el comportament dels usuaris i el funcionament del transport”, ha conclòs la cònsol”.