Quantcast

Les condicions meteorològiques favorables fan doblar la producció hidràulica al juliol

El consum elèctric d’Andorra durant el mes de juliol ha estat de 40 GWh, una xifra que representa una disminució de l'1,9% respecte al juliol de l'any passat. Des de FEDA destaquen el fet que la producció hidràulica ha doblat la que es va registrar el mateix mes de l'any passat, gràcies al fet que les condicions meteorològiques han estat «molt favorables».

Així, pel que fa a la producció pròpia d’electricitat, s'ha generat 14,4 GWh entre la producció hidràulica (12,6 GWh) i la tèrmica (1,8 GWH) del centre de tractament de residus de la Comella i de la central de cogeneració de Soldeu, una xifra que representa el 36% del consum total d’Andorra. La producció fotovoltaica de l’Estació Nacional d’Autobusos ha estat de 25.700 kWh. La central de cogeneració de Soldeu també ha distribuït 0,2 GWh d’energia tèrmica.

D'altra banda, el consum elèctric acumulat durant el 2018 ha estat de 350,9 GWh, i és un 2,6% més que al mateix període de l’any passat.

Les dades de consum del mes indiquen que la potència màxima registrada ha estat de 74 MWh i es va produir el 31 de juliol a les 15 hores.