Quantcast

Un 60% de participació en les primeres eleccions als delegats de personal d'Andbank

Andbank és la primera entitat bancària en la qual els treballadors han pogut escollir als delegats de personal. Al llarg de dimarts van estar cridats a les urnes 352 persones, tot i que també es va habilitar el vot per dipòsit.

Segons dades de l'empresa, els comicis han comptat amb un 60% de participació, en la primera vegada que els treballadors de l'entitat bancària tenien l'oportunitat d'escollir els seus representants. Els electors han escollit quatre membres d'entre les cinc candidatures que es van presentar.

“La nostra feina és informar als companys dels seus drets i ser una veu única de comunicació”, ha explicat Raul Alonso, un dels candidats escollits aquest dimarts. Segons Alonso, la iniciativa va sortir del treballadors, ja que fins ara no comptaven amb un representant.