Quantcast

Pyrénées reforça el ventall de productes per a la llar amb sofàs d'alt estànding

El centre comercial d'Andorra la Vella de Pyrénées ha obert aquesta tarda una nova secció a la tercera planta de l'edifici amb la marca italiana Natuzzi. L'empresa, especialitzada en sofàs i tot els elements que l'envolten, s'ha instal·lat al país de la mà d'una de les distribuïdores què té quatre botigues de la marca a Espanya. L'objectiu és que Natuzzi es pugui convertir en referent de la comoditat i de sofàs i butaques d'alt estànding per als clients del centre comercial. Uns clients amb un poder adquisitiu mitjà-alt, ja que l'estoc de la marca pot anar dels 2.000 als 14.000 euros.

Tal com ha explicat el gerent de la distribuïdora, un dels elements diferenciadors de la marca italiana és que la mateixa empresa dissenya i fabrica tot el producte des de principi a fi, amb el disseny i l'acabat. El mateix distribuïdor explica que el confort i les espumes que hi ha dins dels productes és quelcom registrat i que aporta una experiència diferent a la resta de marques de sofà. “El client d'Andorra, el client país, li agrada la qualitat, per això hem decidit instal·lar-nos al país”, ha explicat.

Aquesta obertura a la tercera planta arriba poques setmanes després que just al costat també s'inaugurés la secció FNAC Home. Malgrat que les portes de la secció Natuzzi ja estan obertes, la idea és fer una inauguració a mitjans de setembre, un cop celebrada la diada de Meritxell.