Quantcast

El cicle ONCA Bàsic obre les portes de les principals esglésies romàniques de la Massana

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) –entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà– continua el seu cicle ONCA Bàsic, un cicle d’actuacions de petit format que tenen lloc en espais emblemàtics del país, amb dues noves propostes que obriran les portes de les principals esglésies romàniques de la Massana amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

Per un costat, el duo Jordi Claret & Landry Riba, violoncel i baix, tots dos elèctrics, presenta la proposta 'Improvisació musical' el diumenge 5 d’agost, a les 12 hores, a Sant Cristòfol d’Anyós, la qual convida el públic a viure una aventura poc convencional, un viatge d’efectes i 'loops' en què les frases i les estructures musicals es creen des de la improvisació. Es tracta d’una proposta per escoltar amb la ment ben oberta i gaudir de les melodies que van sorgint amb el joc dels dos instrumentistes. El concert és la presentació del treball Eklectic.

Per un altre costat, el guitarrista andorrà David Font interpreta el programa 'La varietat musical d’un continent intercultural' el diumenge 12 d’agost, a les 12 hores, a l’església de Sant Climent de Pal i, a les 20 hores, a l’església de Sant Andreu d’Arinsal. A través de la guitarra clàssica, Font presenta un viatge auditiu amb músiques ben conegudes i d’altres per descobrir que descriuen la interculturalitat i la mescla de tradicions dels pobles que conviuen en un continent tan divers com és Europa.