Quantcast

Pyrenaeus Ensemble interpretará 'Les quatre estacions' al llac d'Engolasters

Aquest diumenge a les 18.30 hores tindrà lloc al llac d’Engolasters el segon concert de l’edició d’enguany del Festival de música antiga dels Pirineus (FeMAP). L’agrupació catalana Pyrenaeus Ensemble interpretarà una producció pròpia centrada en una de les obres més populars del repertori barroc: 'Les quatre estacions' del venecià Antonio Vivaldi.

Aquesta versió de l'obra són, sense dubte, la més pirinenca que s’ha fet mai. L’any 2016, amb l’objectiu d’assolir una fita que tenia pendent, el FeMAP va encarregar la producció al violinista lleidatà Joan Espina, qui es va envoltar d’un potent planter d’instrumentistes especialitzats en la interpretació amb criteris històrics que tenen o han tingut alguna relació amb els territoris. Sota la seva direcció, Pyrenaeus Ensemble presentarà aquesta producció basada en la col·lecció dels quatre concerts per a violí, cordes i continu, que Vivaldi va escriure cap al 1723.

Per facilitar l’accés a l’emplaçament del concert, l’organització posarà al servei dels assistents un servei de naveta des de l’aparcament del restaurant Camp del Serrat fins al llac. Les entrades es poden adquirir anticipadament per Internet a www.femap.cat o al lloc del concert mitja hora abans de l’inici de l’espectacle. Aquest concert l’organitza el ministeri de Cultura, Joventut i Esports juntament amb el FeMAP i la col·laboració de FEDA. Forma part també del programa d’activitats de les Nits d’estiu als museus.