Quantcast

Xavier Espot participa en la Cimera mundial de la discapacitat que se celebra a Londres

Aquest dimarts s'ha celebrat a Londres la Cimera mundial de la discapacitat 'Global Disability Summit', organitzada per l'Aliança Internacional de la Discapacitat (IDA). Per part del Pinricpat hi han assistit el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i la secretària d'Estat d'Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, que han debatut al voltant de quatre temes clau: dignitat i respecte a tots, educació inclusiva, empoderament econòmic, i tecnologia i innovació.

Els representants dels 75 països que hi participen conclouran la trobada amb la signatura d'una carta d'intencions amb els compromisos recollits durant les jornades de treball, amb la finalitat d'impulsar i treballar, tant de manera local com globalment, polítiques d'inclusió de les persones amb discapacitat.

Espot i Fenoll han intercanviat experiències amb els representants dels diversos països que han pres part en la cimera i han exposat el treball dut a terme per part del Govern en la millora dels programes i projectes adreçats a la població del país centrats en les persones i amb l'objectiu de promoure l'autonomia i les capacitats individuals.