Quantcast

Líquid Dansa i Likantropika donen 'Llum' a la nit d'Encamp

La façana del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp serà aquest dijous 26 de juliol a les 10 de la nit l’escenari de ‘Llum’, una actuació de la companyies Líquid Dansa i el grup de música electrònica Likantropika. L’espectacle combinarà música en directe, 'mapping', dansa vertical i performance, convidant a l’espectador a fer un viatge sensorial a través de la llum. Likantropica posarà el ritme, mentre que Liquid Dansa donarà forma i moviment a cada nota amb la dansa vertical.

El concert, gratuït i de cinquanta minuts de durada, entra dins de les actuacions del programa Encamp en clau de llum, organitzat pel comú d'Encamp. Els propers concerts programats seran el 22 d'agost, amb l'actuació a l'església de Sant Pere del Pas de la Casa del grup vocal White Heaven, el 23 d'agost, amb Jordi Barceló tocant al bell mig del camp de futbol de Prada de Moles, i el 30 d'agost, on el grup de versions Iarakè & Ginger actuaran a la plaça de Sant Miquel d'Encamp.