Quantcast

Montblanc renova el seu espai a Pyrénées i aposta per innovar amb una boutique

Pyrénées ha inaugurat aquest dijous un nou espai Montblanc, a la planta baixa del seu establiment de l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella. La inauguració coincideix amb diverses novetats de la marca, com ara la ploma Meisterstück Le Petit Prince Edition inspirada amb els personatges del príncep i la guineu. La història d''El petit princep' il·lustra el poder de l’art d’escriure. L’escriptura és un regal que passa d’una generació a una altra amb missatges positius, històries, idees i somnis. Per celebrar el poder de la imaginació, Montblanc ha dissenyat una nova edició inspirada en el personatge literari ‘El petit príncep’ d'Antoine de Saint-Exupéry. Es tracta d’un dels llibres amb més traduccions del món, amb més de 250 idiomes.

La firma també ha posat al mercat nous models de rellotges com el ‘Sumitt’, el primer ‘smartwatch’ amb una esfera que sembla la d’un rellotge mecànic. En els últims mesos també ha comercialitzat un braçalet dissenyat per Carlota Casiraghi, la filla de Carolina de Mònaco, unes ulleres de sol Meisterstück i la motxila Sartorial.

L’espai Montblanc presenta una façana molt renovada amb el nou concepte de boutique dissenyat de la mà del francès Noé Duchaufour-Lawrance. L’entorn ofereix una estètica molt pura i relaxada. La nova boutique ofereix als clients una experiència multisensorial. El conseller delegat de Montblanc Internacional, Jérôme Lambert, assegura que la nova boutique encarna el Montblanc d’avui i la visió del demà. Els mobles, dissenyats per Duchaufour-Lawrance, són una reminiscència de l’època Art Nouveau, que va veure néixer la Maison Montblanc. La selecció dels materials utilitzat dins de la boutique no només expressa els codis europeus de la Maison pel que fa l’elegància i l’esperit artesà sinó que també serveix per identificar cada categoria pels diferents materials utilitzats.

La rellotgeria brilla a través de la utilització del bronze, cuir i fusta; el cuir negre i la fusta de noguera reflecteixen sobre els articles de pell, i de la seva part, els metalls i les laques evoquen als instruments d’escriptura i les joies. En el nou córner Montblanc hi ha una gran selecció d’instruments d’escriptura, peces de rellotgeria, joieria i articles de pell.