Quantcast

Laura S. Naudi protagonitza la segona exposició del cicle 'Per amor a l'art'

Laura S. Naudi serà la segona de les artistes del país que exposaran en l'espai que illa Carlemany habilita en el cicle 'Per amor a l'art'. Des del dia 17 fins al 29 de juliol, l'artista amateur presenta 'Perfectes imperfeccions', una exposició de quinze obres. És el primer cop que Naudi exposa en públic: «Ja havia intentat buscar aquesta oportunitat en altres espais», admet l'artista.

Les creacions de Naudi neixen de la curiositat. És autodidacta i també es defineix com abstracta contemporània. «En el procés de cada obra no tinc una línia concreta, vaig improvisant i incorporant elements que tinc al voltant, com és el cas del material reciclat», explica l'artista.

El cicle d'exposicions permetrà en acabar l'estiu que quatre artistes nacionals i amateurs exposin les seves creacions. Francesc Barberà va ser el primer artista convidat i després de 'Perfectes imperfeccions' de Laura S. Naudi dos artistes més tindran l'ocasió de mostrar el seu art.