Quantcast

La policia investiga un seguit de destrosses a una borda de la vall d'Incles

La policia està investigant unes destrosses que s’haurien produït entre aquest dijous i primera hora d'aquest divendres en una borda que es troba al mig de la vall d’Incles. Algú, aprofitant que les persones que hi viuen habitualment a la borda havien marxat de vacances, ha perpetrat un seguit de destrosses com el trencament de vidres o el forçament de les portes.

D'aquesta manera, fonts properes a la família han confirmat que la persona o persones que han comès els fets han trencat tot un seguit de coses però sense endur-se res. Així, a part de les trencadisses, han buidat una bassa d’aigua i han obert el galliner, per la qual cosa destaquen que la voluntat de l'autor o autors era «fer mal».

La policia ha confirmat que han estat requerits per aquests fets i que s’ha obert una investigació, sense que de moment hi hagi cap persona detinguda.