Quantcast

La iniciativa Gol Solidari recapta 1.000 euros per a Autea

Gol Solidari, la iniciativa impulsada pels futbolistes Juli Sánchez i Ildefons Lima, ha recaptat un total de 1.000 euros per a l'Associació d'Afectats d'Autisme d'Andorra (Autea). Tal com informen des de l'associació, aquests diners es destinaran per al finançament de la 2a Jornada Autea de trastorn de l'espectre autista, que tindrà lloc el 2019.

Gol Solidari és un projecte impulsat pels dos futbolistes amb l'objectiu de recaptar diners per a joves d'Andorra amb diferents necessitats. Per recaptar diners es fan subhastes de samarretes i d'altres elements de marxandatge que cedeixen reconeguts esportistes internacionals.

Cal recordar que la primera Jornada Autea es va dur a terme al març d'aquest any i que va servir per debatre sobre els trastorns de l'espectre autista.