Quantcast

Pyrénées inaugura un espai de 120 m2 amb Fnac Home

Productes per a la cuina, la llar i la cura personal. Fnac, distribuïdora de productes culturals, d'oci i tecnologia, incorpora a la seva oferta una categoria més amb la qual pretén reinventar les seves botigues: Fnac Home. Aquest dijous s’ha fet la inauguració a la tercera planta de Pyrénées, a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella del local de 120 metres quadrats. L’acte ha comptat amb la presència de la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, del president del Grup Pyrénées, Patrick Pérez, i del director d'Explotació i Operacions de la companyia Fnac a Espanya, David Ordiales.

El client hi trobarà productes de cuina (robots, cafeteres, espremedores, batedores, torradores…), de bellesa (assecadors, planxes de cabell, màquines d'afaitar, accessoris bany …) i de la llar (ventilació, purificadors d'aire, robot aspirador, centres de planxa …). Coincidint amb l’obertura s’ha fet una promoció amb el 5% de descompte en totes les compres, no acumulable a altres promocions.

La companyia Fnac, referent del sector cultural i tecnològic a Europa va fer aquest pas després de realitzar nombrosos estudis de mercat en els quals van veure que la introducció d'aquesta nova categoria tindria una bona acceptació entre els seus clients i socis. La marca també ofereix, des de l’any 2016 al soterrani de  Pyrénées, llibres, música, articles de papereria, telèfons mòbils, maquinari i programari. La Fnac ofereix 50.000 referències en aquestes instal·lacions tot i que el client té al seu abast, sol·licitant-ho ‘on line’, fins a dos milions de productes.