Quantcast

La reeditada guia 'Camins d'Andorra' incorpora dotze noves rutes de senderisme

Andorra Turisme, i els set comuns d’Andorra, han reeditat la guia de senderisme 'Camins d’Andorra' on s'hi han inclòs dotze noves rutes. D'aquesta manera, la publicació, que també ha renovat el seu disseny, conté un total de 66 itineraris repartits entre les set parròquies explicats cadascun d'ells en una fitxa extraïble que es pot protegir amb una funda de plàstic, inclosa també amb la guia. A la fitxa s’especifica informació pràctica per al visitant que acudeix al país a practicar senderisme.

Les rutes estan catalogades en funció del nivell de dificultat en diferents colors que van de menys a més difícil (negre, vermell, blau i verd), seguint el que es fa a l'hora de senyalitzar les pistes d'esquí. En concret, s'hi inclouen  divuit rutes de color verd, quinzes blaves, 26 vermelles i set negres. En aquesta nova guia, s'hi han afegit tres itineraris blaus, sis vermells i quatre negres.

Tal com informen des d'Andorra Turisme, es tracta de rutes de senderisme que pretenen ampliar al visitant les possibilitats de descobrir Andorra a través dels seus paisatges. En aquest sentit, la guia ofereix tretze rutes que arriben a estanys i llacs, 21 que detallen l'itinerari per coronar un pic i 32 de diferents senders.

S'han editat un total de 6.000 exemplars en català, castellà, anglès i francès. La guia ja està a la venda a un preu de sis euros, i està disponible a totes les oficines de turisme del país.