Quantcast

Una cinquantena de nens i nenes assisteixen al cinquè curs intensiu del Laboratori de les Arts

El cinquè curs intensiu del Laboratori de les Arts de Sant Julià de Lòria, que ha tingut lloc durant la primera setmana de juliol, ha finalitzat amb un ple absolut d'assistents a la representació final. Enguany han pres part en el curs, que s'ha centrat en la temàtica egípcia, un total de 52 nens i nenes d'entre 5 i 13 anys.

Durant cinc dies, sota la direcció de l'Animal Escola de Teatre, l'Escola Líquid Dansa i l'Espai de Música Moderna, els alumnes han fet activitats formatives en arts plàstiques, dansa, música i teatre. Alhora, els infants i joves han après a treballar en equip, a controlar les seves pròpies emocions i a gestionar els nervis de l'escenari, entre d'altres aspectes escènics.

Un nombrós públic es va assistir, el passat divendres, 6 de juliol, a l'obra 'El secret del faraó', la qual va posar el punt i final a una setmana intensa de curs. De l'escenografia de la representació se'n va encarregar l'Escola d'Art.