Quantcast

Andorra la Vella destina 28.000 euros a millorar i prolongar el passeig del rec de l'Obac

El passeig del rec de l’Obac, un espai molt transitat pels ciutadans, passa a tenir 2.350 metres en lloc dels 2.290 metres disponibles abans dels treballs de millora. Fins ara, el camí s’interrompia uns metres abans del límit amb Escaldes-Engordany. Els treballs han consistit a adequar la solera del passeig des de la Font de la Perrutxeta fins a l’encreuament amb el camí de la Font de ferro i el GRP (Gran Recorregut País), a més de la instal·lació d'una barana de fusta. Els treballs han tingut un cost aproximat de 28.000 euros.

La millora del passeig s’ha fet coincidint amb la substitució del tub d’aigua del rec per millorar-ne el subministrament, una petició realitzada des de l’associació de regants. Alhora, s’han enderrocat els dipòsits antics dels voltants que ja no tenien cap ús.

A partir de l’octubre, un cop finalitzada la temporada de rec, es netejarà i impermeabilitzaran els sorrals per millorar l’eficiència del tub de l’aigua.