Quantcast

Els Petits Cantors tanquen la temporada amb un concert a l'església de Sant Pere del Pas de la Casa

En el marc del programa d''Encamp en clau de llum', el Cor dels Petits Cantors d'Andorra ha ofert, aquest dissabte al vespre, l'últim concert de la temporada 2017-2018 a l'església de Sant Pere del Pas de la Casa, que ha comptat amb una seixantena d'assistents de totes les edats.

Una trentena de nois i noies de la formació, d'entre 8 i 17 anys, han entonat un repertori de cançons de diverses èpoques, des del segle XVI fins a l'actualitat. El públic ha pogut escoltar peces de música sagrada, folklòrica i altres varietats, amb quatre idiomes diferents: català, castellà, anglès i alemany. Temes com Magnificat, de J. D. Zelenka; Ave Maria, de G. Caccini; I have a dream, de Libera; El cant dels ocells, de Pau Casals; Duo de l'ane, de A. Messager, o Alleluia, de L. Cohen, han ressonat a l'interior de l'església del Pas. El concert ha finalitzat amb Bésame de C. Velazquez i Trisch trasch Polka de J. Strauss. Tot sota la direcció de Catherine Metayer i l'acompanyament pianístic de Harmony Perdu Alloy.

El concert dels Petits Cantors ha comptat amb l'assistència de la cònsol menor d'Encamp, Esther París. A l'inici, per tal d'escenificar que amb aquest concert el cor ha tancat el curs musical, dos cantaires han entregat una clau a la representant comunal, com a símbol de finalització de la temporada. Els dos joves, un noi i una noia, abandonen la formació coral andorrana després de formar-ne part durant 11 anys, perquè al setembre s'incorporaran a la universitat. Llavors, també és quan el cor reprendrà la seva activitat, un cop passades les vacances d'estiu.