Quantcast

Lecornu assegura que la visita del copríncep francès a Andorra serà "remarcable"

Un dels motius de l'estada que ha fet aquest dissabte a Andorra el secretari d'Estat de transició ecològica i solidaritat francès, Sébastien Lecornu, ha estat, com ha destacat ell mateix, preparar la visita que pròximament té previst fer el copríncep francès i president de la República Francesa, Emmanuel Macron. De fet, Lecornu ha assegurat que les qüestions ecològiques ocuparan un lloc molt important en l'ordre del dia de la visita de Macron. A més, ha avançat que la visita serà de gran importància per als dos països i pels missatges que s'hi anunciaran. «No només vindrà, sinó que farà un desplaçament, us ho puc assegurar, que serà remarcat i remarcable», ha assegurat.

El secretari d'Estat no s'ha aventurat a posar una data de la visita del copríncep, ja que «és ell qui ha de decidir-ho», però ha assegurat que es produirà dins d'un termini de temps «prou ràpid». De fet, ha assegurat que Macron està molt vinculat amb la relació que França té amb Andorra i que així li ho va fer saber aquest divendres després del consell de ministres, abans d'iniciar el desplaçament cap al Principat.