Quantcast

Marsol diu que "ara" no és el seu moment i que aviat se sabrà el candidat de DA

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha descartat aquest dimecres la possibilitat que pugui ser la cap de llista de Demòcrates per Andorra (DA) a les pròximes eleccions generals. Marsol s'ha mostrat convençuda que el partit té un candidat preparat i «amb totes les capacitats que necessita DA» i que ben aviat se sabrà.

La cònsol major ha dit que té molta feina al comú, es va presentar al comú d'Andorra la Vella i que  «penso que hi continuaré almenys aquest any i mig», però també ha apuntat que la possibilitat li agradaria ja que «no renuncio a res». «Potser algun dia en podem parlar, però penso que ara no és el meu moment», ha assegurat. 

Pel que fa a l'enquesta d'opinió política del CRES, en què els ciutadans situen Marsol com la cònsol major més ben valorada –ocupa la sisena posició entre les preferències dels andorrans i la quarta entre els no andorrans–, la mandatària s'ha mostrat contenta, ha dit que és un orgull, i que entén que el que valoren els enquestats és tota la feina de la corporació. A més, ha afegit que potser és normal ocupar aquesta posició tenint en compte que encapçala el comú de la parròquia amb més habitants i amb el pressupost més important, de manera que com a cònsol té més visibilitat.