Quantcast

Fins a 762 alumnes han rebut els consells de FEDA a les escoles

Un total de 762 alumnes de tots els sistemes educatius d’Andorra han rebut, aquest 2018, els consells d’estalvi i seguretat a la llar amb el programa del Pau Pampalluga, o explicacions per entendre com funciona la producció elèctrica i les energies renovables o com tenir nocions de seguretat elèctrica en el món empresarial.

El programa del Pau Pampalluga s’adreça a escolars d’uns 10 anys, de nivell de primària, i han estat 24 les classes visitades amb un total de 432 alumnes.

Pel que fa a les nocions d’energies renovables i seguretat elèctrica han estat aprofitades per 220 alumnes de dotze classes de diferents nivells educatius (primària, secundària i batxillerat). Uns 110 alumnes més han rebut informacions i consells sobre la seguretat elèctrica en el món empresarial.

Tal com informen des de FEDA, aquestes visites prop dels escolars del país corresponen a la voluntat de la parapública de difondre el coneixement de l’estalvi, la seguretat i els coneixements sobre la producció elèctrica entre els més joves.

A més, destaquen que el programa del Pau Pampalluga és una acció de FEDACULTURA que «es consolida amb els anys». Des de la seva creació el 2014, ja han estat 2.250 alumnes que han rebut els seus consells.