Quantcast

Centenars de persones s'apleguen a Encamp per ballar en línia, amb motiu del 7è Inter-AND-Line

Ballar qualsevol estil, ja sigui un txa-txa-txa, un rock o un vals, però en línia. No cal una parella. Aquest és l'objectiu de l'Inter-AND-Line, que per setena vegada organitza l'Associació Ball en Línia Principat d'Andorra (BELA) i que es celebra a Encamp. Una iniciativa que preveuen que aplegui unes 300 persones al llarg del cap de setmana i que segons la vicepresidenta de l'entitat, Anna Revert, ja està «molt consolidada».

Les sessions de ball han començat aquest dissabte al matí al Complex Esportiu i Sociocultural encampadà, amb alguns tallers i classes tècniques, també, a banda de ballar lliurement. Al migdia, el dinar de germanor ha aplegat centenars de persones, que han agafat forces per continuar amb la jornada de ball de la tarda. I de cara a la nit, a banda d'exhibicions i xous, l'organització també ha preparat algunes sorpreses pels assistents. La trobada finalitzarà aquest diumenge, amb una sessió intensiva de ball lliure, durant el matí.

La majoria de balladors en línia tenen a partir de 40 anys i, de fet, és el públic majoritària en esdeveniments com aquest. En aquesta edició 2018 de l'Inter-AND-Line a Encamp, els participants són majoritàriament andorrans i dels països veïns de França i Espanya.