Quantcast

Rollán convida l'espectador a "submergir-se" en la vintena de quadres que exposa a Pyrénées

Pyrénées Andorra acull al llarg d’aquest estiu una exposició de pintures de l’artista barceloní Jordi Rollán, amb la qual convida l’espectador a “submergir-se” en les teles i interpretar el que hi veu. Es tracta d’una vintena de quadres corresponents a la darrera etapa del pintor, molt centrada en la pintura abstracta i que es podran veure fins al 31 d’agost a les diferents plantes de Pyrénées.

Aquest dijous, al Fòrum de l’FNAC, s’ha inaugurat la mostra, que el pintor ha volgut dur a Andorra tenint en compte la “vinculació important” que sempre hi ha tingut i que ja feia una dècada que no organitzava cap exposició al país. A més a més, aquesta mostra que es pot veure a Pyrénées coincideix amb el 50è aniversari de Rollán com a pintor, una efemèride que es va commemorar amb una gran retrospectiva a Barcelona, a principi d’any. L’artista ha destacat que la seva intenció ha estat, també, la d’apropar aquesta celebració al Principat. A més, l’artista recorda que va ser el 1979 quan va fer la seva primera exposició al país i que posteriorment en va anar fent i fins i tot pintava durant les seves estades. La darrera es va poder veure al comú d’Encamp ja fa una dècada.

A la inauguració que s’ha fet aquest dijous al vespre hi ha assistit representants de Pyrénés i també polítics i empresaris.