Quantcast

La Festa del Poble acabarà la tarda de diumenge amb el tradicional Crash Car a Grau Roig

Com ja és tradició, a final de juny se celebra la Festa del Poble a Encamp, coincidint amb la revetlla de Sant Joan dʼEncamp i del Pas de la Casa. Amb la voluntat de satisfer a petits i grans sʼhan preparat diverses activitats lúdiques, culturals i esportives. El tradicional Crash Car arribarà la tarda del diumenge a Grau Roig, després que l'any passat el comú decidís canviar-lo de data i passar-lo de l'agost al juny.

El divendres 22 de juny sʼinaugurarà la festa amb un mercat tradicional, que es trobarà a la plaça dels Arínsols de 16 a 21 hores. A les set de la tarda tindrà lloc la primera activitat esportiva amb una 'masterclass' de 'cycling' al passeig de lʼAlguer. A continuació tindrà lloc el sopar de gala al carrer Major. La reserva i compra de tiquets es pot realitzar al departament de Cultura d'Encamp. El preu del sopar és de 20 euros per persona i les places són limitades. Per acabar el primer dia de festa i posar-hi una mica més de ritme, actuarà el grup de versions ʻLa banda del coche rojoʼ, a partir de les 22.30 hores a la plaça del Consell. La vetllada finalitzarà amb la Fluor Led Party al Prat Gran, a partir de la una de la matinada.

El dissabte 23 de juny començarà la jornada amb el mercat tradicional, que trobarem a la plaça dels Arínsols de 10 a 21 hores. A partir de les onze del matí els més petits de la casa gaudiran dels inflables del Jungle Park, mentre els adults participen en la vermutada popular a les 12 hores. Les activitats continuaran a la tarda amb el campionat de petanca, més inflables, un espectacle infantil que finalitzarà amb una refrescant festa de lʼescuma, un espectacle de màgia i la Interparroquial Race, on el jovent de les diferents parròquies participarà en una gimcana que acabarà amb un sopar.

La nit de dissabte, revetlla de Sant Joan, tindrà el punt de sortida a les 22 hores amb lʼespectacle de foc ʻAu fil du feuʼ de la companyia Mística Salvaje, que donarà pas a lʼencesa de la foguera de Sant Joan amb lʼactuació dels fallaires, una ballada de lʼEsbart Sant Romà dʼEncamp i un ball de nit amb lʼorquestra Montecristo. Totes les activitats de la revetlla es realitzaran al Prat Gran dʼEncamp.

El diumenge 24 de juny començarem la jornada fent esport amb un campionat de watervolley, que començarà a les 10 del matí i sʼallargarà fins a les sis de la tarda. Tanmateix, a les 10 hores al camí de les Pardines, lʼAssociació dʼEmpreses dʼEncamp ha organitzat una bicicletada popular. Els més petits de la casa podran gaudir dels inflables a partir de les 11 hores, fent gana per lʼhamburguesada popular que tindrà lloc a les 13.30 hores a la plaça dels Arínsols.

La tarda de diumenge començarà, cap a les 16 hores, amb el tradicional Crash Car a Grau Roig, mentre que a Encamp els menuts gaudiran dels inflables i dʼun espectacle infantil, que donaran pas a una cantada dʼhavaneres, a un partit de futbol entre solters i casats i a la Nit de les bruixes, on tots aquells que ho desitgin tindran la possibilitat de fer-se endevinar el futur.