Quantcast

Sis equips participen en la competició robòtica WRO Andorra Telecom

Disset nens i nenes competiran aquest divendres en la World Robot Olympiad (WRO) Andorra Telecom, la competició internacional que potencia l’aprenentatge de la robòtica de manera lúdica entre infants de set a quinze anys amb el desig de despertar el seu interès per l’enginyeria i la robòtica.

La competició es divideix en tres categories segons l’edat: Start (nascuts entre 2006 i 2011), Elementary (nascuts entre 2006 i 2011) i Junior (nascuts entre 2003 i 2005). Els equips participants han de construir i programar un robot innovador que pugui superar el repte establert per l’organització.

La temàtica triada per part de l’organització és el malbaratament alimentari dins el context de la fam del món, tenint com a base de tots els projectes presentats el conreu i la classificació de productes agrícoles a través de la programació robòtica.

La competició se celebrarà a la seu corporativa d’Andorra Telecom, situada a Santa Coloma, i forma part del calendari internacional de la WRO. El primer equip classificat de cada categoria guanyarà una plaça en la final, que es disputarà a Platja d’Aro.