Quantcast

Parada técnica de la piscina olímpica dels Serradells durant tres mesos a partir del dia 16

La piscina coberta del Centre esportiu dels Serradells tancarà partir d’aquest dissabte, 16 de juny, i fins el 16 de setembre (ambdues dates incloses). Durant aquest període de tres mesos s’estarà en parada tècnica perquè s’hi duran a terme els treballs de remodelació de la façana de l’edifici que afecta l’àrea de la piscina olímpica, una obra que s’emmarca en la reforma integral que s’està duent a terme a tota la façana exterior i les parets interiors dels Serradells des del novembre de l’any passat. El conjunt de l’obra està valorada en prop de 2,8 milions d’euros.

El tancament de la piscina olímpica s’ha fet coincidir amb el període de menor afluència de la instal·lació i, alhora, amb l’obertura de la piscina exterior, el mateix dia 16 de juny, i que dona el tret de sortida a la temporada d’estiu.

Els usuaris dels Serradells que vulguin fer natació en una instal·lació coberta mentre duri el tancament ho podran fer a la resta de piscines comunals cobertes del país. Es tracta de la piscina del Centre esportiu d'Ordino (farà parada tècnica del 25 de juny al 15 de juliol), la piscina del Palau de Gel d'Andorra a Canillo (durà a terme la parada tècnica del 12 al 16 de setembre), la del Centre esportiu del Sant Julià de Lòria (la seva parada tècnica s’ha previst del 30 de juny al 15 de juliol) i la instal·lació del Centre esportiu i sociocultural d'Encamp (fa parada tècnica del 15 de juny al 9 de juliol). Caldrà presentar la targeta d’abonament dels Serradells per accedir-hi.