Quantcast

Una vintena de joves integrants de la Creu Roja de diferents països visiten Andorra per exposar les seves experiències

La Creu Roja Andorrana acull des del dissabte passat i fins a aquest dimecres una vintena de joves voluntaris de diferents delegacions internacionals de l’ONG que han vingut a Andorra per poder compartir “coneixements i experiències” amb els integrants de l’organització andorrana, tal com ha explicat el director general, Jordi Llansó.

Aquesta acció, que porta per títol 'projecte Grandalla', coincideix amb el Dia mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, que se celebra aquest dimarts 8 de maig. La voluntat és la de fer “xarxa” i establir una “comunicació més bona” entre les diferents delegacions. A Andorra es troben integrants de la Creu Roja d’Itàlia, Liechtenstein, França, Espanya, Suïssa o Luxemburg, entre d'altres, que estan explicant els projectes que tenen en marxa als seus països. La voluntat és que aquest projecte “tingui continuïtat”, segons ha remarcat Llansó.