Quantcast

El col·legi Maria Moliner celebra les primeres Jornades culturals

El col·legi Maria Moliner celebrarà la setmana que ve les primeres Jornades culturals, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi. Tal com han informat des de l'ambaixada d'Espanya, l'objectiu d’aquesta celebració és mostrar els resultats dels treballs escolars que han elaborat els alumnes durant el curs escolar dins la proposta artística 'Andorra, país romànic', del projecte científic Joves investigadors, i de l’esportiva 'La màgia de l’esport'.

D'entre les activitats que es realitzaran destaquen la participació de l’alumnat en la lectura del 'Quixot' i 'Tirant lo Blanc' a l’ambaixada d’Espanya i la signatura d'exemplars a la fira del llibre d'Andorra la Vella per part dels estudiants guanyadors del Premi Sant Jordi 2018, dues propostes que tindran lloc el dilluns. Altres activitats seran l’exposició al Centre cultural la Llacuna d''Andorra país romànic', una conferència de l’ambaixador Manuel Montobbio sobre diplomàcia i la xerrada d’Albert Llovera als alumnes de batxillerat.