Quantcast

Crèdit Andorrà rep el premi al millor proveïdor de gestió de patrimonis d'Andorra de World Finance

La publicació financera World Finance ha atorgat el premi World Finance Wealth Management al millor proveïdor de gestió de patrimonis d’Andorra a Crèdit Andorrà. Aquest premi reconeix les entitats innovadores que saben respondre a les exigències actuals del mercat en gestió patrimonial. 

Crèdit Andorrà ha informat que el premi posa en relleu la sòlida evolució del banc i en ressalta la fortalesa i el lideratge, alhora que reconeix la seva capacitat d’implementar amb èxit el nou paradigma de negoci.

D’altra banda, el guardó destaca l’enfocament al client en l’oferta de valor i l’elevada capacitat del banc per entendre i donar una resposta proactiva a les necessitats i als objectius del client en banca privada i gestió d’actius. En aquest sentit, la publicació posa en relleu l’esforç de Crèdit Andorrà en innovació i transformació digital de productes i serveis per adaptar-se als canvis del mercat. Un exemple de lideratge innovador és Merkaat, el primer assessor en inversions digital d’Andorra. A més, World Finance remarca que Crèdit Andorrà té el reconeixement i la confiança dels seus clients.