Quantcast

El comú obre el termini d'inscripcions per als expositors de la 40a Fira d'Andorra la Vella

Des d'aquest dilluns i fins el proper 31 de juliol, les empreses interessades a participar amb un expositor a la Fira d’Andorra la Vella ja poden inscriure-s’hi, segons informa en un comunicat el comú d'Andorra la Vella. La mostra multisectorial, que enguany està d’aniversari i arriba a la 40a edició, se celebrarà entre el 26 i el 28 d’octubre al Parc Central. Els formularis de preinscripció i el dossier comercial es poden obtenir en un enllaç directe a la portada del web www.andorralavella.ad. Les inscripcions s’han de formalitzar al departament d’Administració del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Les que es formalitzin abans del 31 de maig gaudiran d’un descompte en la tarifa. La fira, que l’any passa va comptar amb la participació de 200 expositors, acull anualment una mitjana de 65.000 visitants.