Quantcast

Els voluntaris de Joventut gaudiran de descomptes en bitllets d'Autocars Nadal

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i el director d’Autocars Nadal Sau, Bartumeu Gabriel, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració a favor de les persones voluntàries que participen habitualment a les diferents accions organitzades a través del departament de Joventut i Voluntariat del Govern.

D’aquesta manera, les persones voluntàries degudament inscrites al departament de Joventut i Voluntariat gaudiran d’unes condicions especials quan utilitzin els serveis del Direct Bus. En concret es beneficiaran d’un 20% de descompte en els preus dels bitllets de bus entre Andorra i Barcelona o l’Aeroport del Prat. La durada d’aquest conveni de col·laboració és per un període inicial de dos anys, i es podrà renovar periòdicament.