Quantcast

La Fundació ONCA fa arribar per primera vegada el programa 'Música i creativitat' a la gent gran

La Fundació ONCA fa arribar, per primera vegada, el programa social 'Música i creativitat' a la gent gran. D'aquesta manera, els usuaris del Centre residencial DomusVi Salita i del Centre sociosanitari El Cedre en podran gaudir. El programa vol treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l’abast de tothom la participació artística.

En el cas del Centre residencial DomusVi Salita, es faran set sessions liderades pels músics Alexandre Arajol i Jordi Albelda, tots els dilluns, des d'aquest mateix, i fins al 28 de maig. S’alternaran dos grups tenint en compte la mobilitat i la capacitat cognitiva dels participants i cada sessió musical tindrà una hora de durada, d’11.45 a 12.45 hores. Aquestes sessions es realitzaran a les instal·lacions del mateix centre. 

Pel que fa al Centre sociosanitari El Cedre, l'equip estarà format pel clarinetista, professor de l'Institut de Música i membre de la Riborquestra Unai Gutiérrez, i per la ballarina i professora de dansa Pauline Da Costa. En aquest cas, les sessions musicals seran els dimarts de 10.30 a 11.30 hores, a partir d'aquesta mateixa setmana i fins al 29 de maig. Les activitats també es duran a terme al mateix edifici.