Quantcast

Sant Julià de Lòria obre el termini per participar al concurs de punts de llibre

El termini per participar al concurs de punts de llibre que cada any organitza la biblioteca comunal universitària i que està adreçat a infants joves i adults ja està obert. La temàtica d’aquesta edició és l’aniversari i els dibuixos originals que vulguin optar a algun dels premis es poden lliurar a la biblioteca fins el 27 d’abril a les 19 hores.

Hi haurà 6 categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys, de 12 a 15 anys, de 16 a 29 anys i més de 30 anys. Un jurat integrat per personal de l’Àrea de Cultura decidirà els guardonats. Hi haurà dos premis per categoria i seran lots de llibres, material de pintura i entrades per a la Temporada de Teatre. Els dibuixos guanyadors s’imprimiran com a punt de llibre de la biblioteca i el lliurament de premis es farà el 15 de maig a les 18 hores. Les bases estan disponibles a: http://www.santjulia.ad/media/campanyes/20180323_1336_4507.pdf.