Quantcast

Els comuns d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria es tornen a implicar en la cursa dels banders

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració per a la segona Cursa d’Enclar, organitzada pel cos de banders. La cursa tindrà lloc el proper 21 d’abril, i tots els beneficis es destinaran a l’associació Hi Arribarem, que permet gaudir de la muntanya a les persones amb diversitat funcional.

En aquesta ocasió, la cursa comptarà amb un recorregut llarg de 16 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell, i un de curt de 10 quilòmetres i 1.140 metres de desnivell. Així, el director del cos de banders, Miquel Rossell, ha informat que ja s’han inscrit 75 persones, i per tant es preveu superar la participació de la primera cursa, que va ser de 77 inscrits.

Amb el conveni signat aquest dimarts, els comuns d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria garanteixen la seva aportació de 1.500 euros cada comú per a aquest any i per al següent. A més, les corporacions col·laboren en l’organització de la cursa facilitant material.

La cursa, que recorre la zona del vedat d’Enclar, té un triple objectiu: esportiu, solidari i de descobriment del vedat d’Enclar. Com a novetat, aquest any hi haurà una arrossada popular per als corredors i per als qui vulguin assistir només a l’arrossada per sis euros, sense participar a la cursa. Les inscripcions es poden fer fins a l’11 d’abril a www.topcrono.net per un preu de 15 euros.

També col·laboren en l’organització de la cursa la farmàcia Sant Eloi, Bee Clean, Dynafit, el Centre Andorra Sostenible, Multisegur Assegurances i Estació Enclar Carburants Andorrans.