Quantcast

Cinemes illa torna a projectar 'Path to Everest' durant la Setmana Santa després de l'èxit de l'estrena

Cinemes illa Carlemany ha decidit tornar a projectar el film ‘Path to Everest’, l’aventura de la doble ascensió a l’Everest de Kilian Jornet, arran del «gran èxit de públic» que hi va haver els dies 14 i 15 de març. D'aquesta manera, i durant tota la Setmana Santa, es podrà tornar a veure aquest documental.

Des de cinemes illa Carlemany destaquen que més de cinc-cents espectadors van veure el film a mitjans de març, després que es decidís projectar-lo en una segona sala vista la bona acceptació rebuda; malgrat això, moltes persones van quedar-se sense veure la pel·lícula per falta de localitats. Ara, es podrà gaudir del documental fins al pròxim 2 d’abril en una única sessió diària a les 20.15 hores, la primera de les quals ja va tenir lloc aquest dilluns.

‘Path to Everest’ recull també la trajectòria vital de Kilian Jornet des de la seva infància fins a la consecució del seu projecte personal ‘Summits of my life’, que l’ha portat durant cinc anys a intentar establir noves marques de velocitat en muntanyes de tot el món.