Quantcast

El comú d'Escaldes-Engordany elabora un informe intern arran de la querella d'agents de circulació contra els caps del servei

Una dotzena d'agents del Servei de Circulació d’Escaldes-Engordany ha presentat una querella contra la cap i l’oficial per coaccions i amenaces. Arran d’aquests fets, des del comú d’Escaldes-Engordany han emès un comunicat en què es posa de manifest que “es posaran tots els mitjans possibles per esclarir la situació”. Per aquest motiu, ja estan elaborant un informe intern per analitzar la situació.

La majoria del comú d’Escaldes-Engordany ha reiterat “la confiança cap als màxims responsables” del Servei de Circulació i han afegit que no se’ls apartarà dels seus llocs de treball, ja que es consiedra que, a data d’avui, “en cap moment s’ha produït cap acte que pugui posar en dubte l’exercici de les seves funcions”.