Quantcast

El Centre de Formació d'Adults celebra el vintè aniversari

El Centre de Formació d'Adults compleix vint anys i organitza una trobada d'alumnes i exalumnes que tindrà lloc el pròxim dijous, dia 22. L'esdeveniment consistirà en una festa on actuarà un duet de l'ONCA bàsic, el Cor de Rock d'Encamp de l'escola andorrana i l'Andorra Gospel Cor. L'activitat es farà al Centre de Formació d'Adults entre les set de la tarda i les deu de la nit.

La proposta del retrobament de l'alumnat va sorgir de l'equip docent del centre amb l'objectiu que els antics usuaris comparteixin experiències amb l'alumnat actual. En els vint anys d'existència del centre es calcula que hi han passat unes 4.000 persones, d'edats compreses entre els 16 i els 80 anys.

Entre cada actuació musical hi haurà temps per al diàleg entre alumnes i docents, i es projectaran vídeos de la vida del centre, conèixer la nova oferta formativa i aportar els seus comentaris. De fet, l'octubre passat es va estrenar un documental sobre els inicis del centre i la seva evolució.

El Centre de Formació d'Adults és una oferta educativa del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior que vol garantir formació al llarg de la vida, a partir dels 16 anys. Els cursos són gratuïts i s'imparteixen en horari de tarda-nit al Centre de Formació d'Aixovall. Actualment, hi ha tres grans àmbits formatius: preparació per a l'obtenció del títol de graduat lliure de segona ensenyança, formacions continuades en llengües, TIC, coneixements d'Andorra, ciències i humanitats, i cursos per a coneixements bàsics de llengua i de ciències.