Quantcast

El comú d'Escaldes-Engordany treballa per reobrir l'antiga Fàbrica de Llana

El departament de Cultura del comú d'Escaldes-Engordany està treballant per reobrir l'antiga Fàbrica de Llana. El conseller Salomó Benchluch ha explicat aquest dijous, coincidint amb la presentació de la programació dels 40 anys de la parròquia escaldenca, que han de fer una valoració de les obres i que, “si són realment molt costoses, no ho farem”. Ara bé, Benchluch ha assegurat que la voluntat és tirar-ho endavant “per poc que puguem”.

El comú escaldenc ja té preparada una programació específica per a l'espai de la fàbrica, amb espectacles, tallers i propostes modernes, dirigides a un públic jove i experimental. Si el projecte tira endavant, l'objectiu és poder obrir l'espai després de Setmana Santa, al voltant del mes de maig, i que estigui obert fins a l'octubre, abans que comenci la temporada d'hivern.

L'any passat, la Fàbrica de Llana d'Escaldes-Engordany ja va acollir la 2a Biennal de Land Art, amb obres d'artistes de més d'una dotzena de països. Aquest és un espai emblemàtic de la parròquia, que va ser el motor econòmic durant molts anys.