Quantcast

Un client borratxo es desperta en un Über a gairebé 500 quilòmetres de distància de la seva destinació

Una nit de festa va acabar amb un client de über a gairebé 500 quilòmetres del seu destí i amb un compte que ascendia a més de 1.500 euros.

La nit de Kenny Bachman , un jove de 21 anys originari de New Jersey , va començar a < / span> Morgantown , West Virginia (Estats Units). Allà, Bachman va compartir amb els seus amics alguna copes de més . Quan va arribar l'hora de tornar a casa, a prop del campus de la Universitat de West Virginia , Bachman < / b>, una mica perjudicat, va trucar a un über .

En el trajecte el somni el va vèncer i e l jove es va quedar adormit . En despertar la seva sorpresa va ser majúscula , quan va comprovar que un trajecte de només 10 minuts s'havia convertit en un autèntic viatge, en el qual conductor i passatger havien canviat fins de d'estat .

El conductor l'havia portat a casa, però a la dels seus pares, i n el comtat de Gloucester, New Jersey, a gairebé 500 quilòmetres de distància .

Yikes! A New Jersey man took a $ 1,600 Uber ride home after a night of partying: https://t.co/ludZYvlwPJ pic.twitter.com/rqLktH7f4v

ABC7 Eyewitness News (@ ABC7) March 1, 2018

" Em vaig despertar ", va comentar Bachman a ' NJ Advance Mitjana ' en una entrevista. "I vaig pensar, 'Però què? Estic en un cotxe al costat d'un idiota que ni tan sols sé qui és?"

"Després ho vaig assimilar completament", "Una vegada que el viatge va acabar i vaig veure quant era i on era. em vaig dir a mi mateix: 'Bé, això és una bogeria, és una bogeria' ".

a més Bachman , si inconsciència, havia demanat un vehicle més car dels habituals que utilitza la companyia, de manera que la factura també s'incrementava

That 's one hell of an uber ride! hahaha

Tipsy Bartender (@TipsyBartender) March 1, 2018

< / p>

über va confirmar que el viatge efectivament va ocórrer i que el conductor va portar al conductor al destí que ell va sol·licitar.