Quantcast

Després de la manca de pollastre, aquest és el nou problema que té KFC

KFC torna a veure en problemes després que la "falta de pollastre" que el va obligar a tancar més de 700 restaurants a tot el Regne Unit a causa d'un "problema logístic" de l'empresa DHL, encarregada del transport de les matèries primeres. Ara, la cadena de menjar ràpid s'ha quedat sense existències de salsa a Anglaterra

La ' BBC 's'ha fet ressò d'aquesta notícia, que ha provocat la indignació a Twitter dels clients més habituals, farts dels continus problemes que està patint la cadena de restauració. Comentaris com "Aquesta Anglaterra: calamitat per a tots" o "KFC s'ha quedat sense salsa: espero que tots els que van votar pel Brexit estiguin contents" són alguns exemples d'enuig.

KFC has now run out of gravy. I hope everyone who voted for brexit is happy now pic.twitter.com/UoHXzilscW

& mdash; pablo thicasso (@Declan_lever) 28 febrer 2018

< p>

Davant les nombroses queixes rebudes, el compte oficial de KFC britànica d'atenció al client va demanar perdó a una usuària que denunciava una comanda que no va poder realitzar. El servei va al·legar que "intentaran buscar una solució a aquest problema de servei que impedeix que hi hagi articles que no estiguin disponibles".

Sorry about this. We'RE still finding our feet after our delivery issue so some ítems may not yet be available. We'D like to make it up to you though so please DM us with more information and we'll see what we can do ^ SB

& mdash; KFC Customer Care (@KFC_UKI_Help) 27 febrer 2018

Un portaveu de la companyia va confirmar els problemes de logística que pateixen, tot i que la situació no és tan complexa com amb la falta de pollastre: "El 97% dels restaurants estan oberts. a causa dels constants desafiaments de DHL està experimentant, estem oferint un menú reduït".