Quantcast

Detingut el presumpte autor del doble crim del pantà de Susqueda

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor del doble homicidi del pantà de Susqueda (Girona) a la localitat gironina de Santa Coloma de Farners. Les víctimes van ser dos joves que van acampar al costat del pantà i que van ser trobats dos dies després de la seva desaparició.

L'autòpsia va revelar que la Paula Mas, de 21 anys d'edat, va rebre un tret al cap, mentre que en el cas de Marc Hernández, de 23 anys, no es van poder determinar amb claredat les causes de la seva mort. L'home, que va ser interrogat pels Mossos, va negar amb rotunditat que estigués al pantà el 24 d'agost, dia en el qual van tenir lloc els fets.

Així i tot, segons indiquen fonts policials i testimonis del succés , va ser el mateix home de 60 anys l'autor del doble crim i el responsable de desfer-se dels cadàvers i de l'Opel Zafra de la parella. No és la primera vegada que és detingut. Fa 21 anys ja va ser condemnat i arrestat per assassinar la seva dona al municipi d'Anglès (Girona). Ara, passarà a disposició judicial en vista de la condemna que pugui rebre.

Detingut el presumpte autor del doble homicidi del pantà de Susqueda. La detenció s'ha produït aquest matí a la localitat de Santa Coloma de Farners pic.twitter.com/sWw75dd5Pk

& mdash; Mossos (@mossos) 26 febrer 2018