Quantcast

Els emprovadors digitals arriben a Mango

Sí, has llegit bé, els emprovadors digitals seran vistos d'aquí a molt poc temps a les botigues de Mango . A dia d'avui, la tecnologia està molt present a les botigues físiques i no para de sorprendre'ns.

Mango s'ha unit a Vodafone perquè a les botigues físiques d'aquesta marca es puguin incorporar emprovadors amb un mirall digital , el que permetrà escanejar les etiquetes i així sol·licitar diferents talles entre moltes altres coses.

Aquest provador desenvolupat per Mango i l'operador de telecomunicacions Vodafone, té com a objectiu principal millorar l'experiència de compra dels clients.

Guillem Corominas, director de comunicació de la firma, comenta que aquests nous emprovadors són un pas més en la transformació digital de les botigues i que amb aquesta implantació es millorés l'experiència de compra.