Quantcast

Presentat a Andorra un dels cafès més exquisits del món

L'empresa familiar italiana Lavazza, amb 120 anys d'història, comercialitza el cafè Kafa, un dels més exquisits del món. Els tècnics de Lavazza es van desplaçar a Etiòpia i van descobrir plantes de cafè que creixien en estat salvatge a més de 1.000 metres d'alçada en el cor dels boscos tropicals. Aquest 'cafè de bosc' alt de gamma, les cireres del qual estan recol·lectades a mà per garantir-ne la conservació òptima de les qualitats aromàtiques, ofereix aromes exclusius i incomparables.

El Kafa, 100 aràbiga, és fruit també d'un acurat procés de torrefacció i és un producte que s'ofereix a restaurants d'alt nivell. Aquest cafè va fer la seva presentació en societat el mes d'octubre passat al Host Milano, una fira que se celebra cada dos anys. En la passada edició dels Globus d'Or, el Kafa va ser el cafè oficial de la cerimònia, que va tenir lloc a Hollywood el mes passat. El compromís amb la qualitat i la innovació són els valors de Lavazza, ja sigui inventant el 'blend' o servint el primer 'espresso' a l'espai gràcies al projecte ISSpresso.

El distribuidor de Lavazza a Andorra és Establiments Becier, representat pel vicepresident executiu de l'àrea Financera, Pere Betriu Marfany.