Quantcast

El vent revela el color del nou cotxe de Fernando Alonso

El nou cotxe que pilotarà Fernando Alonso anava a ser presentat al circuit de Los Arcos, Navarra. El MCL33 va arribar en la vesprada d'ahir a l'aeroport de Pamplona cobert amb una lona negra per no revelar el cotxe fins a la seva presentació. El problema va ser que el vent els va jugar una mala experiència als operaris que es disposaven a ficar el cotxe en un camió de la marca.

La lona es va aixecar quan el cotxe estava a punt d'entrar al camió i va revelar la decoració del cotxe de Mclaren que portarà motor Renault . El cotxe serà d'un color taronja papaia . La foto la va pujar al seu Twitter per error el compte oficial del Aeroport de Navarra , post que va eliminar als pocs minuts en adonar-se de l'error.

El MCL33 rodarà per primera vegada en el circuit dels Arcs per aprofitar el permís que els equips donen per temes publicitaris. La presentació definitiva i oficial del cotxe de la marca britànica serà el dilluns que ve a Montmeló , coincidint amb les altres escuderies en la primera jornada d'entrenaments .