Quantcast

Un jove és detingut per no deixar entrar a la seva mare a casa mentre donava una festa

La Policia Nacional va anar a un domicili a Gijón després que una dona avisés que no el deixaven entrar a casa . Dins de la casa es trobava el fill de la dona, de 25 anys que estava donant una festa i no deixava entrar a la seva mare. Els agents van acudir al lloc dels fets i es van trobar que la música estava molt alta i que hi havia diverses persones a la casa ja que es escoltaven diverses veus.

Quan el jove va obrir la porta, la dona va obligar els amics del seu fill a abandonar la casa i el jove es va enfrontar als agents de la Policia , fet pel qual va ser arrestat per atemptat a agent de l'autoritat. El jove de 25 anys comptava ja amb antecedents penals per lesions i delictes contra el patrimoni.