Quantcast

VILLARREAL | Semedo, una altra vegada detingut per colpejar, robar i retenir un individu

Ha estat detingut fins a tres vegades en quatre mesos. Amb una pistola, el defensa del submarí groc, va agredir un home al seu domicili.

La Guàrdia Civil de València ha detingut aquesta matinada al futbolista pels delictes dels quals se l'acusa. Segons la denúncia i després d'una investigació , lesions, detenció il·legal i robatori.

Va ??ser el passat 12 de febrer, tal com informa Las Provincias , quan la víctima va acudir a la Policia Nacional per denunciar els fets. La Policia recull que el denunciant tenia macadures en diverses parts del cos i una lesió al turmell en arribar a comissaria.

També li van treure les claus de casa, li van robar diners, el van agredir i li van lligar amb una corda en una urbanització de Bétera, tal com al·lega el denunciant. A més, hi va haver dos trets al domicili del jugador, encara que cap d'ells va arribar a atrapar-lo.

La víctima va identificar al futbolista del Vila-real ia un cosí de Semedo com dos dels agressors. El domicili de la víctima és un pis que es troba prop de la Ciutat de les Arts i les Ciències . Els veïns de l'edifici asseguren que van contemplar un enrenou de persones a l'habitatge i que diverses van romandre molt poc temps a la casa.

La Guàrdia Civil ha registrat la casa a primera hora del matí després de detenir a Semedo.