Quantcast

María Teresa Campos es recupera després de passar pel quirífano

Després de patir el passat cap de setmana una parada intestina l que, a priori, no era greu, va ingressar al Hospital la Llum de Madrid , on van continuar fent-li proves a la matriarca de la família Camps. Segons informa 'la Vanguardia' aquestes proves van fer que durant la matinada de dilluns a dimarts hagués de ser operada al centre per un" quadre de suboclusió intestinal ".

En un comunicat oficial , l'hospital ha confirmat que Maria Teresa Campos es troba ingressada i que l'operació ha sortit bé. "La pacient Donya María Teresa Campos Luque, que va ingressar en aquest Hospital dissabte passat dia 17 de febrer, ha estat intervinguda quirúrgicament per un quadre de suboclusió intestinal secundari a un quadre adherència per cirurgia ginecològica prèvia "comença el comunicat oficial.

" La intervenció per via laparoscòpica ha transcorregut sense cap incidència . Es troba en observació mèdica , evolucionant favorablement . Aquest informe s'emet a petició de la família a què es fa lliurament del mateix ", concloïa el comunicat que signava José Luis Calleja , doctor en gastroenterologia i hepatologia, i Carlos Durán Escribano , doctor en cirurgia general i de l'aparell digestiu.