Quantcast

Sánchez: "Crec que l'himne d'Espanya està bé com està, sense lletra"

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez , ha afirmat avui que li agrada el himne d'Espanya tal com està, " sense lletra " , encara que va expressar el seu respecte per la composició i interpretació que ha fet la cantant Marta Sánchez posant-li lletra.

"Jo crec que el himne d'Espanya està bé com està, sense lletra ", va dir Sánchez en una entrevista a Antena 3 recollida per Servimedia , a la que ha subratllat que "l'himne d'Espanya no té lletra, i ja està ", usant les mateixes paraules que ahir va emprar l'exministra de Cultura i membre de l'Executiva del PSOE , Carmen Calvo .

El líder socialista ha indicat que respecta " molt " als artistes, perquè " tenen la capacitat d'interpretar i crear ", però va afegir que " l'himne d'Espanya està bé com està, sense lletra, i que cadascú que ho interioritzi i ho exterioritzi com consideri. Jo sóc molt respectuós amb els símbols, el himne i la bandera constitucional ens reconeix i acull a tots i així ha de ser ", ha afegit.

Pel que fa al fet que el Partit Popular hagi aplaudit la iniciativa de Marta Sánchez , el secretari general del PSOE va aprofitar per criticar que els populars "parlen molt de les lletres dels himnes, però posar-li lletra i paraula als problemes dels espanyols …, sembla que durant aquests últims anys no estan proposant moltes solucions ".