Quantcast

Així ha estat el dia a La Borsa: l'Ibex comença la setmana amb una caiguda del 0,26%

L'Ibex-35 ha tancat la sessió borsària d'aquest dilluns amb un descens del 0,26%, fins a situar-se en els 9.806,2 punts. D'aquesta manera, el principal índex de valors espanyol va iniciar la setmana amb pèrdues, trencant amb tres jornades consecutives en verd.

A la sessió d'avui, les majors caigudes van ser per Cellnex, que es va deixar un 1, el 65%; seguit de Ferrovial, que va perdre un 1,45%; Meliá Hotels baixar un 1,43% i DIA retrocedir un 1,08%.

En la banda oposada, les majors guanys les van registrar Acerinox (+ 5,5%), Técnicas Reunidas (+2,13 %), Arcelor (+ 1,41%), IAG i CaixaBank (ambdues van pujar un + 1,22%). Per la seva banda, Merlin Properties i Banc Sabadell van tancar en taules.

Entre els grans de l'Ibex, les accions d'Inditex van baixar un 0,6%, les de BBVA ho van fer un 0,52%, els títols de Banc Santander van caure un 0,5%, Telefónica es va deixar un 0,34% i Iberdrola va retrocedir un 0,26%.

quant a l'evolució de la prima de risc, aquest indicador se situava en l'entorn dels 77 punts.