Quantcast

Una parella ven totes les seves possessions per comprar un vaixell que s'enfonsa l'endemà passat

Tanner Broadwell , de 26 anys, i Nikki Walsh, de 24, van tenir un son i li van posar un nom: " Lagniappe ".

" Lagniappe ", construït el 1969 , < / span> era un veler de 28 peus d'eslora , que la parella va adquirir per uns 5.000 dòlars .

D urant 2 anys , Broadwell i Walsh van haver de estalviar i vendre , a poc a poc, els seus propietats per van aconseguir reunir aquesta quantitat.

Segons la parella, en declaracions a la revista ' People ', sempre havien tingut el somni de tenir un vaixell propi per poder viatjar pel món .

Després de passar setmanes reformant el pot, l'abril de l'any passat, es van mudar a viure-hi .

El pare de Tanner els va ensenyar a navegar . Al principi, realitzant trajectes curts per anar polint les seves habilitats.

El 6 de febrer de 2018 , els enamorats mariners salpar amb rumb al món.

"el primer dia, ancorem en una illa v imos el capvespre i vam fer burritos , va ser perfecte", va recordar Nikki . "El segon dia, vam tenir dofins nedant al costat del vaixell durant hores. Va ser un començament de viatge idíl·lic ".

Però el seu somni va començar a tornar-se en malson.

als dos dies de començar la travessia i posar rumb cap a John 's Pass , un poble de pescadors a la costa de Florida (Estats Units), el " Lagniappe " va xocar contra una cosa desconeguda.

el casc es va partir i el aigua va fer sotsobrar el veler . Tanner i Nikki només van tenir temps de salvar el seu gos, Remy , i agafar una mica de diners que tenien a l'interior del vaixell.

< p> "Em vaig quedar sense paraules en veure totes les meves coses surant ", va explicar Nikki . "I el que és encara pitjor és que vaig veure que els meus somnis s'enfonsaven amb el pot . Tot el que planejàvem estava desapareixent en qüestió de minuts", va continuar.

Però els seus problemes no van acabar allà.

La Guàrdia Costanera ha exigit a la parella que s aque seu vaixell del fons del mar , un tràmit el cost ascendeix als 10,000 dòlars . "Lagniappe" no disposava d'assegurança i, després d'haver deixat els seus treballs, de navegació en el món, la parella tampoc té ingressos . < / span>

A través de la pàgina GoFundMe , la parella ha pogut recaptar els diners que necessitava i, amb sort, per comprar un de nou .

"És molt commovedor saber que molta gent vol veure'ns continuar vivint el nostre somni ", va dir Tanner. "Estem planejant tornar a l'oceà el més aviat possible i mantenir a tots informats de les nostres aventures".