Quantcast

Andbank repeteix com a patrocinador de La Purito per quart any consecutiu

Andbank continua apostant per La Purito Andorra 2018 amb el patrocini, per quart any consecutiu, de la marxa que Joaquim 'Purito' Rodríguez va dissenyar per l’etapa 'reina' de la Vuelta a Espanya 2015. La prova passa per un recorregut amb extrema duresa en què els cicloturistes la podran compartir amb Joaquin 'Purito' Rodríguez i altres professionals del ciclisme. L’exigència de la cursa atrau a milers d’aficionats que provenen de fins a deu països diferents.

El diumenge 5 d’agost se celebrarà la marxa cicloturista que manté els mateixos recorreguts que en les edicions anteriors: un trajecte llarg 2.5 de 145 quilòmetres i 5.200 metres de desnivell positiu, que comença a Sant Julià de Lòria i, després de recórrer els ports més emblemàtics i exigents d’Andorra (Beixalís 1.805 m., coll d’Ordino 1.980 m., la Rabassa 1.820 m., coll de La Gallina 1.910 m. i la Comella 1.350 m.), finalitzarà als cortals d’Encamp a 2.100 m.

El recorregut curt 3.5, que no passarà per Beixalís ni pel coll d’Ordino, cobrirà un total de 80 quilòmetres i comptarà amb 3.500 metres de desnivell positiu; i la Mini 1.7, una tercera opció dedicada a tots aquells que vulguin estar al costat de 'Purito' Rodríguez i participar en l’esdeveniment. Aquesta modalitat arrancarà de Sant Julià de Lòria i anirà directament als cortals d’Encamp després d’afrontar 28 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu.

S'espera que la 4a marxa cicloturista La Purito Andorra 2018 repeteixi el gran èxit de les edicions anteriors amb una important participació d’aficionats del ciclisme tant nacional com internacional. Segons l'organització, la prova queda consolidada convertint-se en un referent de les proves cicloturistes.

Les inscripcions estan obertes des del 15 de gener i es poden realitzar a través de la web www.lapurito.com. A data d’avui, ja es poden comptar més de 1.200 inscripcions. Enguany, i preveient la mateixa participació dels anys anteriors, el límit es tancarà en les 2.000 inscripcions.